VoIP & Mobiel

VoIP & Mobiel

Of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis werkt, met VoIP blijf je altijd verbonden. Onze diensten maken het mogelijk om oproepen te ontvangen en te plaatsen via verschillende apparaten, waardoor de flexibiliteit en mobiliteit van jouw team worden gemaximaliseerd.

Flexibiliteit en Mobiliteit

Of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis werkt, met VoIP blijf je altijd verbonden. Onze diensten maken het mogelijk om oproepen te ontvangen en te plaatsen via verschillende apparaten, waardoor de flexibiliteit en mobiliteit van jouw team worden gemaximaliseerd.

Geavanceerde functionaliteiten

Ontgrendel een breed scala aan geavanceerde communicatiefuncties met onze VoIP-oplossingen. Denk hierbij aan videoconferenties, voicemail-naar-e-mail, automatische gespreksroutering en nog veel meer. Verbeter de samenwerking binnen jouw team en verhoog de efficiëntie van jouw communicatieprocessen.

Schaalbaarheid

Of je nu een klein bedrijf bent dat groeit of een groot bedrijf met complexe communicatiebehoeften, onze VoIP-diensten zijn schaalbaar. Pas de omvang van jouw communicatie-infrastructuur eenvoudig aan op basis van jouw bedrijfsgroei en vereisten.

Simzakelijk

Transparant, Flexibel & Voordelig

Simzakelijk wil bedrijven en organisaties, op een klantvriendelijke en pragmatische manier, oplossingen bieden voor het ondersteunen van hun bedrijfsprocessen. Communicatie is onlosmakelijk verbonden aan elke vorm van het bedrijfsproces. Met onze betrouwbare vaste- en mobiele communicatie oplossingen zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuïteit binnen uw organisatie. Zeker weten dat uw vaste- en mobiele communicatie in veilige en deskundige handen is. Een zorg minder.

technology, devices, electronics-6801334.jpg
phone, business, person-4060860.jpg
Waarom kiest u voor Simzakelijk

Wij zijn uw betrokken telecom dienstverlener, ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten communiceren zowel binnen als buiten uw eigen organisatie met een oplossing die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Continuïteit is daarin een belangrijk uitgangspunt, u wilt natuurlijk altijd bereikbaar zijn voor uw klanten.

 

Wij hebben onze organisatie zo opgebouwd dat u altijd kunt rekenen op de beste dienstverlening. Onze servicedesk is tijdens kantooruren altijd bereikbaar en voor buiten onze kantooruren hebben wij een calamiteiten dienst zodat u altijd ondersteuning krijgt.

 

Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige communicatie oplossingen voor uw organisatie.

Youfone

Met mobiele telefonie van Youfone Zakelijk ben je altijd en overal onbezorgd mobiel bereikbaar. Youfone Zakelijk biedt een grote mate van kwaliteit en flexibiliteit tegen een lage prijs. We bieden spraak- en databundels die op klantniveau onderling met elkaar gedeeld kunnen worden. Zo doen we er alles aan om onverwachte kosten te voorkomen.

 

De minuten en MB’s uit onze abonnementen zijn in EU-landen net zo te gebruiken als in Nederland.

 

Daarnaast kun je de abonnementen uitbreiden met roaming voordeelmodules voor buiten de EU, die je alleen betaald in de maanden dat je daadwerkelijk in het buitenland bent. Deze bundels activeer je door middel van een simpele sms.

 

Tot slot bieden we de mogelijkheid om per spraak + data abonnement een extra data only simkaart af te nemen. Deze simkaart noemen we een Combi-SIM. Uitermate geschikt om te kunnen internetten met laptops of tablets.

 

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk, dus reken maar op goed bereik! 4G internet heeft standaard de maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s en een uploadsnelheid van 150 Mbit/s.

 

Betrouwbaar Premium KPN Netwerk

Aantal abonnementen tot 30% schaalbaar

Één uniforme einddatum voor alle abonnementen