Over Ons

Onze werkwijze

DRICT, een jonge, enthousiaste, innovatieve en allround ICT-specialist voor ieder bedrijf en elke organisatie. Met onze oplossingen werken onze relaties doeltreffend, realiseren hun doelstellingen, besparen kosten en werken comfortabel, zonder technische beperkingen.

Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Daarbij denken wij niet in producten en diensten, maar stellen wij uw belang als klant centraal. Wij zorgen ervoor dat u werkt met de beste en de meest toekomstbestendige oplossingen voor uw organisatie.

DRICT is een open en transparante onderneming met enthousiaste en deskundige medewerkers die pas stoppen als u tevreden bent. Wij willen u graag voor langere tijd bedienen, op deze manier streven wij naar effectieve samenwerking.

Steeds meer gebeurt online, ook uw ICT en ontwikkelingen gaan razendsnel. DRICT is continu alert op innovaties die bedrijven beter laten presteren. Nu en in de toekomst. Wij investeren veel in het vernieuwen en bijhouden van kennis en kunde over traditionele- en online technieken. Zo bieden wij onze klanten 24/7 continuĆÆteit en betrouwbaarheid zodat u meer rendement behaalt.

DRICT wil bedrijven en organisaties, op een klantvriendelijke en pragmatische manier, oplossingen bieden voor het ondersteunen van hun bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij, nu en in de toekomst, voor continuĆÆteit binnen uw organisatie. U als ondernemer onderneemt, terwijl wij automatiseren. Zeker weten dat uw ICT in veilige en deskundige handen is. Een zorg minder.

DRICT staat voor persoonlijk contact en directe lijnen, niets is zo tijdrovend en vervelend als steeds opnieuw uit moeten leggen wie u bent Ć©n welk probleem u ondervindt. Wij doen ons uiterste best om de lijnen zo kort mogelijk te houden, u heeft een vast aanspreekpunt bij uw accountmanager en zult veelal dezelfde personen spreken wanneer u contact heeft met onze servicedesk.

Hier hechten wij waarde aanā€¦

Ons Team

Gerard

Algemeen
Directeur

Tim

Operationeel
Directeur

Tineke

Office
Manager

Anne

Adviseur
Controller

Arda

Administratief
medewerkster

Stan

Service & Project
Manager

Marnix

Systeem & Netwerk
Beheerder

Bart

SYSTEEM & NETWERK
BEHEERDER

Guus

ICT-Medewerker
Buitendienst

Jasper

Servicedesk
Medewerker

Daniƫl

Software
Developer

Dave

Software
Developer

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voor De Ruiter ICT Advies hoog op de agenda. Een manier om iets terug te geven aan de maatschappij, door het steunen van goede doelen en initiatieven met een sociaal en/of duurzaam karakter. Dit kan zijn in de vorm van een donatie, maar ook andere vormen zijn denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het hosten van een website.

Veel ICT hardware, met name bij bedrijven, wordt vroegtijdig vervangen vanwege nieuwe behoeften en functionaliteiten. Deze afgeschreven hardware kan geĆ¼pgraded worden tot refurbished modellen, die nog lang mee kunnen gaan in een andere context. Zo wordt de apparatuur hoogwaardig hergebruikt, worden er minder grondstoffen en energie verspilt en bespaart u kosten in de aanschaf.

Wij trachten zoveel mogelijk efficiƫnt en bewust om te gaan met transport, of dit nu gaat om een relatiebezoek dan wel ons woon- werkverkeer. Waar mogelijk maken wij gebruik van technieken zoals (video) conferencing, online werkplek of beheer op afstand waardoor onnodige milieubelasting wordt voorkomen.

Vacatures

DRICTĀ  is een groeiende organisatie met een platte en heldere structuur. Vanuit ons kantoor in Dussen (Noord-Brabant) ondersteunen wij onze klanten bij het zo efficiĆ«nt mogelijk inrichten van hun (Cloud) automatisering. Vanzelfsprekend lopen wij voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien wij het belang in van veilige en stabiele (online) werkplekken en ICT systemen.

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s):

  • Stagair(e) ICT medewerker

Ben je geĆÆnteresseerd? E-mail dan jouw CV en motivatie naar:Ā t.steeman@drict.nlĀ t.a.v. Tim Steeman. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld. Met verstrekte (persoons)gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan conform ons privacy beleid.