Camerabeveiliging

cctv surveillance camera, cctv, security-7267551.jpg

Camerabeveiliging

De Ruiter ICT Advies, een jonge, enthousiaste, innovatieve en allround ICT-specialist voor ieder bedrijf en elke organisatie. Met onze oplossingen werken onze relaties doeltreffend, realiseren hun doelstellingen, besparen kosten en werken comfortabel, zonder technische beperkingen.

Veel hedendaagse camera systemen maken gebruik van IP techniek, dit heeft bijzonder veel raakvlakken met onze ICT dienstverlening. Wij denken graag met u mee in een passende camera beveiligingsoplossing voor uw bedrijf.

CCTV

U zult begrijpen dat er bij de keuze voor camerabeveiliging meer komt kijken dan enkel de aanschaf.

Samen met u inventariseren wij al u wensen en verwachtingen om u vervolgens een passend voorstel te kunnen doen. Doordat wij de producten van tevoren uitgebreid testen kunnen we u altijd van het juiste advies voorzien en een goede toegevoegde waarde leveren op het gebied van service en ondersteuning. Wij leveren enkel producten waar wij voor de volle 100% achter staan en waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen.

Kies bijvoorbeeld voor nachtzicht camera’s die uw buiten terrein(en) beveiligen. In combinatie met een harddisk recorder kunt u alle opnamen op ieder moment terugkijken en wordt er bij detectie direct melding gemaakt. Met slimme camera’s is er nog veel meer mogelijk, zoals het automatisch volgen van bezoekers.

Benieuwd naar de meerwaarde van camera beveiliging voor uw situatie? De Ruiter ICT Advies denkt graag met u mee!

cctv, surveillance, security-2579551.jpg