Cloud & Infra

sever, digitization, mainframe-3100049.jpg
Online werkplek

In onze Online werkplek worden de kosten per gebruiker per maand weergegeven. Hierbij inbegrepen zijn alle beheerskosten. Hierdoor worden de kosten per medewerker transparant. Door de maandelijkse opzegtermijn is de organisatie heel flexibel bij eventuele krimp. Een medewerker minder is dan direct ook een online werkplek (en dus maandelijkse kosten) minder.

Naast de kwaliteit willen wij u ook ontzorgen, wij zorgen er onder andere voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw back-up en de beschikbaarheid van uw ICT omgeving. Elke nacht maken wij een volledige back-up van onze servers waarna deze voor maximale zekerheid ook opgeslagen wordt op een geografisch gescheiden locatie. Daarnaast wordt de Online Werkplek omgeving 24 uur per dag volledig gemonitord door onze servicedesk.

Netwerkbeheer

Alle netwerken die bij ons in beheer zijn worden 24 x 7 pro actief door ons beheerd. Dit geldt voor alle ICT apparatuur op uw locatie. Door pro actieve monitoring waarborgen uw ICT infrastructuren.

Wij maken gebruik van Zabbix. Dit is een opensource platform dat wereldwijd door grote bedrijven en organisaties wordt ingezet. Dit systeem is zeer flexibel en biedt de mogelijkheid tot maatwerk.

Wanneer er aanpassingen of extra functionaliteit nodig is, kunnen wij het in overleg met u ontwikkelen. Ook ICT bedrijven in Nederland nemen deze monitoring services als dienst bij ons af.

ai generated, data centre, computer-7958880.jpg
Systeembeheer

U heeft de automatisering van uw bedrijf op orde maar zelf niet de kennis en beschikbare  tijd om uw netwerk up-to-date  te houden? Of is uw systeem aan vervanging toe? Maak dan gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring op dit gebied. Wij kunnen het volledige systeembeheer of een gedeelte daarvan voor u verzorgen.

Door een combinatie van actief onderhoud op afstand en bij u op locatie, en door advisering en begeleiding zorgen wij ervoor dat problemen in zowel uw netwerk als in uw systemen worden voorkomen. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit de installatie van software- en veiligheidsupdates, controle van back-ups, controle van servers, opschonen van harde schijven, updaten van anti-virus-software, het oplossen van werkplek problemen.