Uw ICT-Partner voor de automotive

Als autobedrijf weet u als geen ander hoe belangrijk effici├źntie en klantenservice zijn in de automotive branche. En dat begint met naadloze communicatie.

DRICT heeft al vanaf het allereerste begin een exclusieve samenwerking met Carsystems. Deze bestaat uit een volledig geïntegreerde VoIP-telefonie oplossing.

Bij afname van telefonie via DRICT is de Carsystems VoIP-koppeling inbegrepen. Dit betekent dat u nu nog slimmer, sneller en effectiever kunnen communiceren met uw klanten.

Waarom zou u gebruik willen maken van deze koppeling?

Stroomlijn uw communicatie: Met de Carsystems VoIP-koppeling worden oproepen, afspraken en klantgegevens naadloos geïntegreerd. Dit betekent snellere service en minder gedoe.

Verbeter uw klantenservice: Door een betere communicatie kunt u uw klanten een ongekende service-ervaring bieden, wat de klanttevredenheid verhoogt en herhaalde zaken stimuleert.

Bespaar tijd en geld: Met ge├»ntegreerde communicatie kunt u effici├źnter werken en kosten besparen. Minder tijd aan administratie, meer tijd voor de dingen die er echt toe doen.

Betrouwbaarheid: DRICT staat bekend om hun betrouwbare VoIP-oplossingen, wat betekent dat u kunt rekenen op storingsvrije communicatie.

Het is tijd om uw autobedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op met Carsystems en DRICT om te ontdekken hoe onze geïntegreerde oplossingen uw bedrijf kunnen transformeren.

Carsys in de cloud

Op de zaak de computer afsluiten en er ‘s avonds achter komen dat die ene werkorder nog bewerkt moet worden?
Het kan met de cloud-oplossing van DRICT!
U kunt van waar dan ook ter wereld inloggen op uw Carsys omgeving.

Klinkt dit interesant voor uw bedrijf?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies in uw situatie!

Bent u ondernemer in de motor- of caravanbranche?
Dan bent u waarschijnlijk bekend met UniShop van Rohecom Automatisering.
Ook hiermee kunnen wij een VoIP-koppeling realiseren!
Neem contact op voor meer informatie.