VoIP Koppelingen

charts, tables, graph-6246450.jpg

Realtime Dashboards

Hoe efficiënt worden telefoontjes afgehandeld? Wat is de gemiddelde wachttijd? En vooral; moeten er mensen worden op- of afgeschaald? Real-time gegevens zorgen voor up-to-date informatie voor de Callcenter-Supervisor waarop deze snel kan schakelen. Niet op gevoel maar gebaseerd op feiten!e

Rapportage

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door Microsoft. Een geautomatiseerde export naar Power-BI maakt kruiskoppelingen mogelijk met data vanuit een nagenoeg ongelimiteerd aantal bronnen. Zo kunnen verschillende soorten data gecombineerd worden, om in een visueel dashboard uw managementinformatie weer te geven.

cellphone, growth, graph-5459707.jpg
website, development, setting-6700615.jpg

VoIP Koppelingen

Bij inkomende gesprekken direct de juiste klantkaart in beeld? Of nog beter… inkomende telefoontjes al direct op het juiste toestel laten afleveren? Of uw omgeving nu uit enkele of uit honderden toestellen bestaat, wij bieden een passende oplossing! Voor veel CRM-pakketten zijn standaard-koppelingen beschikbaar en uiteraard is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

Carsys Garagesoftware

Samen met Carsystems heeft De Ruiter ICT Advies B.V. voor de Automotive branche een unieke koppeling gerealiseerd waarmee afhandeling van de telefonie binnen het garagebedrijf sneller, efficiënter en klantvriendelijker verloopt. Deze VoIP koppeling biedt u als professional een perfecte mogelijkheid om uw bedrijfsvoering optimaal te stroomlijnen.

Rohecom UniShop

Of u nu werkzaam bent in de Recreatie- , Motor- of Watersportbranche, met de integraties welke De Ruiter ICT Advies voor Unishop van Rohecom heeft ontwikkeld bent u verzekert van een slimme koppeling welke u veel tijdswinst oplevert.